Hvilken symaskine skal jeg vælge?

Hvilken symaskine skal jeg vælge?

Det kan ofte være en jungle at vælge hvilken symaskine, der passer til sine behov.  Vi giver et par bud på hvilken symaskine du kan vælge, alt efter hvilket niveau du er på.

Din første symaskine

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, så har vi det produkt som passer til dine behov. Til begynder eller let øvede har vi en bredt udvalg af mekaniske symaskiner. Det kunne eks. være Brother RL425 eller Veritas Camille. Fællesnævner for de to maskiner og betegnelsen for en mekanisk symaskine er, at symaskinen har et drejehjul til indstilling af sømprogrammer og andre praktiske funktioner som eks. stinglængde og -bredde.

Skal du købe en symaskine til dig selv eller i gave? Det er vigtigt at vælge en symaskine efter erfaringsniveau. Til de helt unge vil vi kunne anbefale maskiner som eks. Brother KE14s, som kommer med fingerbeskytter og Veritas MyJanis som kommer med et stort udvalg af tilbehør, hvor du kan give symaskinen dit helt eget personlige udtryk. Fingerbeskytteren er meget hjælpsom, da den kan hjælpe med at undgå uheld og giver dermed en god og tryg syproces.

Udlev dine kreative drømme
Til de let øvede og øvede kan vi anbefale en elektronisk symaskine, som typisk har flere brugbare funktioner som underletter syprocessen. Fællesnævner for den elektroniske er, at de har trykknapper eller touch display til indstilling af symaskinens mange funktioner. Vi har et bredt udvalg på de elektroniske modeller, og her handler det ganske enkelt om behov og mulighed for kreativ udfoldelse. Dette kunne eks. være en Brother DS120x eller en Veritas Bessie.

Ønsker du en førsteklasses symaskine?
Når du vil have det bedste, og ikke vil gå på kompromis med funktioner og muligheden for kreativ udfoldelse. Med Brother FS70WTx får du et stort udvalg af smarte funktioner som eks. nålestop oppe/nede, automatisk hæftefunktion, hastighedsregulering, samt mulighed for at sy uden fodpedal med maskinens start/stop funktion. Foruden dette medfølger der et stort forlængerbord og trykfod til quiltning. Vi kan også anbefale VERITAS Florence. Dette er ikke kun en innovativ broderimaskine af høj kvalitet, men ligeledes en formidabel symaskine som indbyder til kreativ udfoldelse. Broderiskabeloner kan nemt vælges via appen MyPatterns, som du finder i App Store (Apple enheder) eller til Android via Google Play. Her kan du nemt gemme, redigere og overføre dine favoritdesign til maskinen via Wi-Fi.

Vil du udvide din arbejdsstation, kan du til de fleste af Brothers maskiner tilkøbe dig et forlængerbord, som monteres der hvor friarmen sidder. Dette kan give dig et mere komfortabel og bedre syflow – især til større syprojekter. Vores sortiment af forlængerborde finder du under tilbehør. Til flere af vores symaskiner medfølger der ekstra trykfødder, som f. eks. Lynlåsfoden, der hjælper med at montere lynløse i bukser, tasker, bluser mm..

Forlænget garanti
Brother kendetegner høj kvalitet, styrke og enkel betjening. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel. Alle Brother symaskiner har det smarte drop-in-spole system, som gør det let at tråde maskinen og ikke mindst følge med i hvor meget tråd der er på spolen.

Veritas bestræber sig også for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. Veritas har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. For at vedligeholde din symaskine kan du med fordel smøre din maskine med olie, gerne 2 gange om året. Brug syrefri olie. Inden maskinen får olie, brug gerne en lille børste eller vatpind til at fjerne skidt, gamle tråde og snavs. Der medfølger en børste til de fleste af symaskinerne. Under hvert enkelt produkt på Symaskiner.dk kan du se den fulde tilbehørsliste, som medfølger ved køb af en maskine. Vi anbefaler også at købe en transportabeltaske der beskytter din maskine under transport, som forhindre støv og andet snavs i at sætte sig i maskinen.

Professionel rådgivning
Søger man et godt råd, så kan man altid ringe til vores kundeservice for at få den rigtige guide. Vi hjælper gerne med at sikre det helt rigtige køb af det produkt, som matcher dine behov. Vores priser er skarpe og konkurrencedygtige. Kontakt os for mere information.

Tilbage til blog