VERITAS Bessie

3.999 kr.
Inkl. moms

Unikke hjemmelavede syprojekter bliver til virkelighed. Med VERITAS Bessie får du et stort udvalg af sømprogrammer med unikke mønstre til alle former for idéer og projekter. Desuden kan du automatisk sy tal og bogstaver med nogle få- og nemme indstillinger. Du får gode brugbare funktioner som; hastighedsregulering, automatisk trådklip, nåletråder, automatisk start/stop funktion, nålestop (oppe/nede) m.m. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Bessie - 196 sømprogrammer inkl. alfabet og tal

Unikke hjemmelavede syprojekter bliver til virkelighed. Med VERITAS Bessie får du et stort udvalg af sømprogrammer med unikke mønstre til alle former for idéer og projekter. Desuden kan du automatisk sy tal og bogstaver med nogle få- og nemme indstillinger. Dermed kan du skabe dine helt egne design med fine detaljer.

Du er sikret en komfortabel syoplevelse med maskinens start/stop funktion, hvor du nemt starter og stopper uden brug af fodpedal. Den automatiske nåletråder, -trådklip og hele 10 x 1-trins automatisk knaphulsfunktion sikrer dig de bedste resultater med bare et enkelt tryk. Det store LCD-display på VERITAS Bessie viser nemt alle dine indstillinger. Stinglængden kan indstilles fra 0 - 4,5 mm og stingbredden fra 0 - 7 mm, og derefter gemmes med hjælp fra maskinens hukommelsesfunktion.

Sy med stor præcision

For syopgaver, der skal udføres med stor omhu og nøjagtighed, så er det vigtigt at kunne sy langsomt og præcist. Omvendt er høj syhastighed velegnet til større projekter som eks. gardiner, dynebetræk eller lign. Derfor kan syhastigheden nemt indstilles med maskinens hastighedskontrol, således stinghastigheden er langsom, medium eller hurtig.

Gem dine egne mønstre

Maskinens LCD-multifunktionsdisplay gør det nemt at indstille de individuelle sømprogrammer. Eksisterende mønstre kan indstilles og justeres sammen med stinglængden og -bredden, og derefter gemmes som et individuelt brugerdefineret mønster ved hjælp af hukommelsesfunktionen. Når du syr næste gang, så er det gemte sømprogram let at hente frem.

Nøjagtighed og præcision

Netop nøjagtighed og præcision er et kvalitetskrav og grundidéen med alle VERITAS modeller. Hvad enten du skal sy knaphuller eller arbejde med forskellige stinglængder og -bredder, så klarer du svære og udfordrende opgaver på bare et øjeblik. Dette takket være de mange gode indstillinger og automatiske funktioner. Med den blændfrie LED-belysning, så bliver dine syprojekter godt oplyst således du kan arbejde med præcision.

Bredt udvalg af tilbehør


Veritas Bessie er udstyret med et bredt udvalg af tilbehørsdele for at udvide dine muligheder og opnå endnu mere komfort. Dette omfatter forskellige redskaber som eks. kant-/quiltningsfører, blindstingsfod, satinsømfod, og et stort farverigt 64-delt trådsæt, så du kan starte dine kreative syprojekter med det samme.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


En sand pioner

Allerede i en tidlig alder, så var Bessie Coleman drevet af ønsket om at blive pilot. På et tidspunkt, hvor det var helt utænkeligt for farvede kvinder. Gennem mod, udholdenhed og viljestyrke lykkedes det hende at blive den første kvinde, der nogensinde fik et internationalt pilotcertifikat, og er derfor stadig i dag en meget vigtig rollemodel for kvinder over hele verden. Veritas hylder hendes bedrifter og viljestyrke med navnet VERITAS Bessie.

Dette tilbehør medfølger:

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulstrykfod
- Knapisyningsfod
- Lynlåsfod
- Satinsømfod
- Blindstingsfod
- Kant-/quiltningsfører
- Skruetrækker
- 3 x spoler
- Ekstra spolepind
- Børste/opsprætter
- Spolehætte
- Trådsæt (64 dele)
- Filtpuder
- Fodpedal

Bessie

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Øvet
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
5,9
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
196
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Start/stop funktion (sy uden fodpedal)
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4,5
Knaphul
10 x 1-trins
Nålestop oppe/nede
Ja
Nåletråder
Ja
Automatisk hæftefunktion
Ja
Hastighedsregulering
Ja
Automatisk spolesystem
Ja
Automatisk trådklip
Ja
Memory funktion
Ja
Sy tal og bogstaver
Ja

Download

Du vil måske også synes om