Brother KE14s

899 kr.
Inkl. moms

Brother KE14s er en perfekt symaskine til juniorer og begyndere.

Maskinen kommer med fingerbeskytter, hvilket er unikt for denne model. Dertil kommer Brothers smarte drop-in spolesystem, LED belysning samt 14 sømprogrammer.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Perfekt til unge og nybegyndere som gerne vil i gang med at sy.

- 14 nytte- og pyntesømme
- Inkl. fingerbeskytter
- Drop-in spolesystem
- 1 x 4-trins knaphulsfunktion
- LED belysning
- Drejehjul til indstilling af sømprogram
- Opbevaringsrum til tilbehør

Den medfølgende fingerbeskytter giver tryghed
Brother KE14s er nem at anvende og kommer med en praktisk fingerbeskytter. Dette gør at du trygt og roligt kan overlade syningen til de unge i familien, og at du som nybegynder dermed ikke skal frygte at få fingeren i klemme under nålen.

Enkel og nem betjening
Brother KE14s er ideel til dig, der ønsker en nem maskine til at sy ligeud og zigzag. Du kan også sy knaphuller med 4-trins funktionen og lynlås med lynlåstrykfoden. Får du lyst til at udvide repertoiret, er der naturligvis mulighed for tilkøb af yderligere tilbehør. Maskinen er let at tråde med Brothers drop-in spolesystem og har praktisk friarm til at sy i bukseben og ærmer samt en skarp LED belysning.

Smart funktion hos Brothers symaskiner
Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother med 3 års garanti
Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti.

Medfølgende tilbehør:
- Trykfødder: zigzagfod (sidder på maskinen fra start), knaphulsfod og lynlåsfod
- Fingerbeskytter
- 4 x spoler
- Nålesæt
- Skruetrækker
- Fodpedal
- Instruktions DVD

KE14SZW1

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
5,4
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
14
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins
Snap-on system til skift af trykfod
Ja

Download

Du vil måske også synes om