Om os

Det er vores ambition at blive danskernes foretrukne valg i deres søgen efter en ny symaskine. Dette vil vi sikre igennem professionel rådgivning, kundeservice, konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af maskiner, som er tilpasset den enkelte brugers behov og niveau. Dertil ønsker vi at være en specialist inden for et bredt udvalg af tilbehør til symaskiner.

Vi tilbyder professionel rådgivning igennem et stærkt netværk af leverandører samt mange års brancheerfaring. Vi sidder klar til at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige maskine og/eller tilbehør, og er ligeledes klar med support efter køb. Denne kundeservice skal sikre at vores kunder altid er tilfredse med at handle på Symaskiner.dk.  

 

Vi overvåger løbende markedspriserne på symaskiner og tilbehør hertil, således vi kan tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser. 

 

Hos Symaskiner.dk tilbyder vi nogle af branchens førende mærker inden for symaskiner og tilbehør. Vi har et bredt udvalg af maskiner til brugere på alle niveauer. Vi tilbyder udelukkende symaskiner og tilbehør, som er kvalitetstestet af vores eksperter, og vil gøre vores absolut bedste for at finde den helt rigtige symaskine og/eller tilbehør som matcher vores kunders behov. Søger du en bestemt symaskine og/eller tilbehør, som ikke forefindes på webshoppen, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.  

 

Med den helt rigtige symaskine eller overlock, som er tilpasset vores kunders behov, ønsker vi at inspirere vores kunder, så de kan gøre deres kreative tanker og idéer til virkelighed. På forsiden finder du links til vores sociale medier. Disse bliver løbende opdateret med input fra vores marketingafdeling, kunder og leverandører m.fl. Sammen skaber vi et kreativt univers.

 

Har du input eller spørgsmål til Symaskiner.dk, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ser enhver form for kommunikation som en unik mulighed for at blive endnu bedre.