VERITAS MyJanis

1.199 kr.
Inkl. moms

VERITAS MyJanis er en perfekt symaskine til unge og nybegyndere.

Maskinen er brugervenlig og enkel at anvende, og kommer med et 64-delt trådsæt, spoleclips samt klistermærker.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Veritas MyJanis Edition – Slip fantasien løs

Stil er et udtryk for din egen personlighed. Legende let at anvende og din helt egen personlige symaskine med sit eget udtryk. Med Veritas MyJanis bliver din egen modefantasi til virkelighed på ingen tid. Uanset om du er nybegynder eller ekspert; skal tilføre noget simpelt tilbehør eller sy et komplet kostume, så hjælper Veritas MyJanis med at få dine kreative idéer gjort til virkelighed. Klar til den store scene. Maskinen indeholder et 64-delt trådsæt og praktiske spoleclips samt et unikt sæt klistermærker, så du kan give symaskinen dit helt eget personlige udtryk.

De vigtigste funktioner - Inkluderet

Som nybegynder, så kan du hurtigt udføre enkle reparationer ved hjælp af de 9 sømprogrammer. Med den lige, zigzag eller ved bruge af blindsøm, så kan du hurtigt lægge bukser op, sy i gardiner eller sy lapper på tøjet. Med 4-trins knaphulsfunktionen syer du præcise knaphuller, som afrunder ethvert vellykket resultat på dine kreative tøjprojekter.

Lille og praktisk

På trods af det lille format, så imponerer Veritas Janis over hele linjen. Du skaber hurtigt ekstra plads til at sy på ved at fjerne holderen til tilbehøret, som sidder på maskinens friarm. Derudover, så er den nem at transportere takket være maskinens foldbare bærehåndtag. Det betyder, at symaskinen kan opbevares trygt og sikkert indtil næste kreative projekt.

Let at bruge

Veritas MyJanis tilbyder tre standard længder til den lige søm, som anvendes til stærke slidbare sømme. Dertil er der tre forskellige typer af zigzag sømme til rådighed, som anvendes til at afrunde de afskårne kanter. Maskinens sømprogrammer vælges nemt ved hjælp af en simpel drejeskive. For at afslutte og forstærke sømmene, så anvender du maskinens sy-baglæns funktion, som udføres ved at holde knappen nede, som sidder på maskinens front.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 

Tilbehør til symaskinen:

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- Skruetrækker
- 3 x spoler
- Børste/opsprætter
- Broderi- og stoppeplade
- 3 ark med klistermærker
- Trådsæt (64 dele)
- 6 x spolerclips
- Filtpuder

MyJanis

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Vertikalt spolesystem
Vægt (kg)
4,3
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
12+4
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins
Automatisk spolesystem
Ja
Inkl. 64-delt trådsæt
Ja

Download

Du vil måske også synes om