VERITAS Marion

4.499 kr.
Inkl. moms

Med sine 310 forskellige sømprogrammer har VERITAS Marion alt hvad man kunne ønske sig. 

Desuden kan du automatisk sy tal og bogstaver med nogle få- og nemme indstillinger. Du får gode brugbare funktioner som; hastighedsregulering, automatisk trådklip, nåletråder, automatisk start/stop funktion, nålestop (oppe/nede) m.m. 

Der medfølger et stort forlængerbord og 5 års garanti.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Marion – Professionel syning i høj kvalitet

Med sine 310 forskellige sømprogrammer har VERITAS Marion alt hvad man kunne ønske sig. Den syer endda tal og bogstaver. Desuden får du hele 10 x 1-trins knaphuller som du nemt og hurtigt kan sy ind i dine projekter – helt per automatik. Dine foretrukne indstillinger til de mange sømprogrammer kan nemt gemmes med hukommelsesfunktionen. VERITAS Marion er en symaskine, der tænker med dig. Til eksempel, så justerer den selv bredden, hvis du ønsker at anvende en tvillingenål. Med det store forlængerbord som medfølger, så får du en stor og behagelig arbejdsflade.

Dine personlige indstillinger

VERITAS Marion gemmer dine personlige indstillinger med et tryk på hukommelsesknappen. Find de helt perfekte indstillinger som passer til dine syprojekter; gem dem; og få dem frem på bare et øjeblik. Hukommelsesknappen bevarer og sparer – en masse tid. En af mange gode funktioner på symaskinen, som opfylder dine behov og mere til.

Syning der holder

VERITAS Marion har en funktion, hvor du kan fastgøre og sikre dine sting. Med et enkelt tryk på en knap, så syr maskinen 3 sikringsømme og stopper derefter automatisk. Det sikrer perfekte sømme af høj kvalitet, som foruden at se professionelle ud, også er holdbare og modstandsdygtige. Stingene er ensartede og ikke for kraftige, som det ofte er tilfældet med konventionelle sy-baglæns funktioner.

Intelligent syning

VERITAS Marion tænker og arbejder med dig. Hun ved for eksempel, at tvillingenålen tager lidt mere plads og reducerer derfor stingbredden automatisk. Dette beskytter nålen og stoffet. Du vil ikke altid bemærke den kloge hjælp fra VERITAS Marion, men hvad du vil bemærke er den behagelige og afslappede følelse efter arbejdet er afsluttet.

Stort arbejdsrum

Ved blot at fjerne opbevaringsrummet kan symaskinen nemt konverteres til en friarmsmaskine. Rørformede syprojekter, såsom buksekanter og ærmer kan nu nemt bearbejdes. Med det inkluderede forlængerbord kan arbejdsfladen øges, hvis du skal arbejde med større projekter såsom gardiner, sengetøj og lign.

Funktioner som letter arbejdet

VERITAS Marion tilbyder en lang række funktioner, der letter arbejdet og dermed skaber mere tid til hygge og kreativ planlægning. Med symaskinens automatiske trådklip, så afslutter du nemt dine sting. Maskinen er desuden udstyret med en automatisk start/stop funktion og hastighedsregulering, således du ikke nødvendigvis skal sy med fodpedal. Der er tilmed en indbygget funktion som giver mulighed for at spejle stingmønstret.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


En genial tænker

Vi har ofte noget i hænderne, hvor vi spørger os selv, hvem der rent faktisk kom op med denne geniale idé. For nogle ting er svaret: Marion Donovan. Takket være de mange opfindelser blev hun taget med i opfindernes Hall of Fame i 2015. Hendes mest berømte opfindelse er engangsbleen, som hun udviklede ved at eksperimentere med sin symaskine. Hvilke fremtidige produkter vil blive opfundet med vores VERITAS Marion?

Dette tilbehør medfølger

- Universaltrykfod
- Lynlåstrykfod
- Knaphulstrykfod
- Trykfod til kastesting
- Trykfod til skjult søm
- Trykfod til satinsting
- Trykfod til isyning af knapper
- Børste/opsprætter
- Spoleholder
- Kant-/quiltningsfører
- Spole (3x)
- Skruetrækker (stor og lille)
- Æske med nåle
- Spolepindfelt
- Ekstra spolepind
- L-skruetrækker
- Forlængerbord

Marion

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Øvet
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
5,9
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
310
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Start/stop funktion (sy uden fodpedal)
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4,5
Knaphul
10 x 1-trins
Nålestop oppe/nede
Ja
Nåletråder
Ja
Automatisk hæftefunktion
Ja
Hastighedsregulering
Ja
Automatisk spolesystem
Ja
Automatisk trådklip
Ja
Memory funktion
Ja
Sy tal og bogstaver
Ja

Download

Du vil måske også synes om