Brother FS40s

2.299 kr.
Inkl. moms

Opfølgeren til FS40, og en af de nye i serien af innovative kvalitetssymaskiner fra Brother. 


Her får du flere smarte funktioner som indstilling af nåleposition, automatisk hæftefunktion og 1-trins knaphulsfunktion. Foruden alt dette har du mulighed for at sy uden brug af fodpedal med maskinens start/stop funktion.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Brother FS40s er en kraftfuld og innovativ symaskine til den øvede som syr på hobbyniveau. 


- 40 sømme (inkl. overlock sømme)
- Sy uden brug af fodpedal (start/stop)
- Hastighedsregulering
- 5 x 1-trins automatisk knaphulsfunktion
- Automatisk hæftefunktion (ved start- og afslutning)
- Kan sy igennem op til 9 lag stof (9 mm)
- Nålestop oppe/nede
- Display med overblik over indstillingerne
- Trinløs justering af stinglængde og -bredde
- Drop-in spolesystem
- LED belysning

Bredt udvalg af smarte funktioner

Maskinen tilbyder 40 forskellige sømme, inklusive overlock sømme og har trinløs justering af stinglængde og -bredde. På displayet har du overblik over alle de valgte indstillinger. Brother FS40s passer til den øvede bruger, som gerne vil lidt mere med syningen. Start/stop funktionen med indstilling af hastigheden giver dig mulighed for at styre maskinen med hænderne uden brug af den medfølgende fodpedal.

46% mindre plastik – solid og stærk

Alle de nye modeller i FS-serien er bygget op med samme stærke metalkonstruktion. Dette betyder at man har reduceret forbruget af plastik med hele 46%. Dette er gjort med henblik på at styrke konstruktionen, så man får en mere stabil og kraftfuld maskine. For at være helt nøjagtig, så betyder den nye opbygning, at Brother garanterer perfekt syning igennem op til 9 lag stof (9 mm). Foruden de åbenlyse fordele omkring maskinens konstruktion, som udstråler innovation, stabilitet og kvalitet, så får du en større arbejdsflade med den nye FS20s. Arbejdsfladen udvides fra 14,6 cm til 15,8 cm. (afstanden fra nålestangen til kanten af maskinens højre inderside).

Sy som en professionel

Fuldautomatisk knaphulsfunktion sikrer dig flotte og ensartede knaphuller. Du har fem typer at vælge imellem. Derudover får du trykfødder til lynlås, overlock, blindsøm og monogramsyning. Der er altså god mulighed for lave flotte detaljer og afslutninger. Denne komplette maskine har ligeledes en funktion, hvor den automatisk hæfter dine søm. Med denne funktion sikrer du de løse ender i dine syninger.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner.

Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel. Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog. Derudover, så kan du finde brugbare instruktionsvideoer på YouTube og www.kreativ4.dk

Medfølgende tilbehør

- Zigzagfod
- Knaphulsfod
- Knapisyningsfod
- Overlockfod
- Lynlåsfod
- Blindsømfod
- Monogramsyningsfod
- Opsprætter
- Nålesæt
- Børste
- Skruetrækker
- 4 x spoler
- Fodpedal
- Støvhætte

FS40SZW1

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Hobby
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
4,8
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
40
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
LCD display
Ja
Start/stop funktion (sy uden fodpedal)
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750
Maksimal stinglængde (mm)
5
Knaphul
5 x 1-trins
Snap-on system til skift af trykfod
Ja
Nålestop oppe/nede
Ja
Nåletråder
Ja
Mulighed for tvillingenål
Ja
Automatisk hæftefunktion
Ja
Hastighedsregulering
Ja
Muligt at reducere hastigheden
Ja

Du vil måske også synes om