VERITAS Rubina

2.499 kr.
Inkl. moms

VERITAS elektronisk symaskine med mange gode funktioner. Til begynderen eller den let øvede.

Med 100 sømprogrammer, heriblandt overlock; 7 x 1-trins knaphuller og talrige dekorative sømprogrammer, så tilbyder VERITAS Rubina alt hvad du har brug for til hverdagssyning og kreative udfoldelser.

Der medfølger 5 års garanti.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Rubina - Elektronisk symaskine til en skarp pris

Med 100 sømprogrammer, heriblandt både praktiske brugssømme, elastiske- og overlocksøm; 7 forskellige 1-trins knaphuller og talrige dekorative sømprogrammer, så tilbyder VERITAS Rubina alt hvad du har brug for til hverdagssyning og kreative udfoldelser. Hvert enkelt sømprogram er allerede forudindstillet til den optimale stinglængde og -bredde. Funktioner som automatiske 1-trins knaphuller samt nåletræderen er en stor hjælp for både nybegyndere og øvede. Takket være maskinens vandrette krog, så er der mulighed for en stingbredde på op til 7 mm. Maskinen har tilmed et nemt drop-in spolesystem, hvor spolen indsættes ovenfra.

Symaskinen som opfylder alle dine behov

Mindre arbejde, mere sjov og tid til kreative udfoldelser. Nåletråderen er særlig praktisk, fordi du ikke behøver at bruge lang tid på at tråde maskinen. Dermed kan du komme hurtigt igang med at sy. Det store arbejdsrum med den aftagelige tilbehørskasse er ideel til at sy i store stykker stof, men også god til eks. smalle ærmer. I tilbehørskassen er der ekstra spoler samt ekstra trykfødder, som nemt kan skiftes ud.

Praktisk maskine som giver flotte resultater

Nem trådning af maskinen, så du kan komme hurtigt igang med dine syprojekter. VERITAS Rubina har et nemt drop-in spolesystem, hvor du nemt indsætter spolen ovenfra. Maskinen er desuden markeret med pile som guider dig på vej og giver instrukser til hurtig trådning. Dette gør, at du hurtigt kan skifte farve på tråden; uden det store problem. Transportøren kan nemt sænkes, således du eks. kan frihåndsbrodere. Dette gør VERITAS Rubina til den ideelle partner til at sy i alle former for materialer, herunder eks. jersey.

Det rigtige knaphul til alle knapper

Sy det rigtige knaphul for hver knapstørrelse. Med VERITAS Rubina får du hele syv forskellige automatiske 1-trins knaphuller at vælge imellem. Dette i den ønskede længde og bredde. Takket være de forprogrammerede indstillinger for hver af de 100 valgbare sømprogrammer, så kan selv vanskelige opgaver udføres på ingen tid. Sidst, men ikke mindst, så giver den blændfrie LED belysning dig helt optimale arbejdsbetingelser.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 

I fodsporene på en legende

VERITAS Rubina var en af de sidste modeller, der blev udviklet på den berømte Wittenberge symaskine fabrik: model 8014-1091, bedre kendt som Rubina. Teknisk set var symaskinen baseret på den legendariske 8014-serie fra 1957. VERITAS Rubina fortsætter denne tradition og bærer historien ind i fremtiden.

Dette tilbehør medfølger:
- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulsfod
- Knapisyningsfod
- Lynlåsfod
- Blindstingsfod
- L-skruetrækker
- 3 x spoler
- Ekstra spolepind
- Børste/opsprætter
- Filtpuder

Rubina

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Hobby
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
5,4
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
100
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4,5
Knaphul
7 x 1-trins
Nåletråder
Ja
Automatisk spolesystem
Ja

Du vil måske også synes om