Hvad kan ScanNCut bruges til?

Hvad kan ScanNCut bruges til?

En hobby skæremaskine med indbygget scanner

Brother ScanNCut CM260 tilbyder hele 600 indbyggede designs, som skæres ud med stor præcision. Den har tilmed en stor touchskærm, hvor du kan redigere dine designs, og så arbejder den selvstændigt uden tilslutning til PC.

Stort kreativt univers med sjove idéer

CanvasWorkspace.com er en webtjeneste, hvor du kan oprette originale skære- og tegnefiler til din Brother ScanNCut maskine. Du kan også downloade CanvasWorkspace til din PC/Mac på canvasworkspace.brother.com. Uanset om du benytter dig af onlineversionen eller downloader programmet, så finder du et stort udvalg af kreative projekter og idéer til din ScanNCut maskine. Du får hele pakken med inspirationsbillede, fremgangsmetode, download af opskrift som PDF og video. Alt sammen gratis og frit tilgængeligt.

ScanNCut cupcake pynt  Vær kreativ med ScanNcut

Har du en Brother ScanNCut CM260, så kan du nemt lave dine egne design i CanvasWorkspace, og overføre dem via USB til din maskine. Du finder en hjælpeguide til brugen af programmet samt FAQ (ofte stillede spørgsmål) inde på CanvasWorkspace oppe i højre hjørne af skærmen ved at trykke på spørgsmålstegnet eller på kreativ4.dk.

Lav dit eget fastelavnspynt  Vær kreativ med ScanNcut

Tilbage til blog