VERITAS Florence

8.499 kr.
Inkl. moms

VERITAS Florence er en innovativ broderimaskine af høj kvalitet, og samtidig en formidabel symaskine som indbyder til kreativ udfoldelse.

Broderiskabeloner kan nemt vælges via appen MyPatterns, som du finder i App Store eller Google Play.

120 sømprogrammer, automatisk 1-trins knaphuller, trådklip og meget mere.

Der medfølger 5 års garanti. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Florence – Innovativ sy- og broderingsmaskine

Det er ikke let at beskrive de mange funktioner og kvaliteter som VERITAS Florence besidder. Dette er ikke kun en innovativ broderimaskine af høj kvalitet, men ligeledes en formidabel symaskine som indbyder til kreativ udfoldelse. Broderiskabeloner kan nemt vælges via appen MyPatterns, som du finder i App Store (Apple enheder) eller til Android via Google Play. Her kan du nemt gemme, redigere og overføre dine favoritdesign til maskinen via Wi-Fi. Nemt, og enkelt. Takket være 120 sømprogrammer og mange gode funktioner hører den også hjemme i den øverste liga som symaskine, som opfylder alle dine kreative behov.

Et godt tip – med bare et enkelt tryk

MyPatterns appen kan bruges til at vælge broderi design, herunder dem, som du downloader fra internettet. Du kan derefter ændre farve, justere mønsteret, udvide eller minimere dine design på din tablet eller smartphone. Send dem derefter til maskinen med et enkelt tryk, og resten sker mere eller mindre per automatik. Tjek at farven på din tråd matcher dit design, og sæt igang! Når maskinen har brug for en ny tråd, vil appen også tydeligt fortælle dig, hvilken farve der skal trådes.

Mange billeder - og mere end 1000 ord

Til en begyndelse er der allerede 100 billeder gemt i appen, MyPatterns, som broderiskabeloner. Du kan også placere, ændre og farvelægge navne og tekster fra to skrifttyper, præcis som du ønsker det. Der er så mange muligheder, og du vil hurtigt få udlevet dine kreative drømme og idéer til broderi design.

Komfort kommer i mange former

Nåletråderen er der til at hjælpe ved trådning af eks. bomuld. Dette er en stor hjælp, især hvis der er hyppige farveændringer, som det er tilfældet med mange detaljerede broderimønstre. Maskinen afslutter sømmen og binder ud, og klipper også tråden automatisk ved et tryk på en knap. Du betjener hele sy- eller broderiprocessen nemt med en enkelt håndbevægelse ved at trykke på start/stop knappen.

Kreativ frihed og mange gode funktioner

Du kan vælge mellem mere end 120 forskellige sømprogrammer. Disse er tydeligt vist på maskinens fold-ud oversigt, og vælges nemt via tastaturet. Stingbredde og -længde kan frit justeres, så der ikke er nogen grænser for din kreative frihed. Knaphuller er virkelig nemt takket være maskinens automatiske 1-trins knaphulsfunktion.

Gode ideer i enhver skala

Der medfølger to broderirammer i forskellige størrelser, som hjælper dig med hurtigt og effektivt at komme igang med at arbejde kreativt. Mulighederne er uendelige inden for de givne rammers størrelse, lige fra små fine dekorationer eller smarte navne - til større projekter. Med den helt rigtige broderitråd, så kan du pynte på næsten alle stofmaterialer, der spænder fra fine skjorter til kraftige håndklæder med dit helt eget yndlingsmotiv.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


Dette tilbehør medfølger:

- Universal trykfod
- Lynlåsfod
- Knaphulsfod
- Satinsømfod
- Knapisyningsfod
- Kanttrykfod
- Blindstingsfod
- Broderi- og stoppetrykfod
- Ekstra spoler
- 5 x Schmetz nåle
- Filtpuder
- Kantlinial
- Spolehætte (lille)
- Spolehætte (stor)
- L-skruetrækker
- Skruetrækker
- Børste/opsprætter
- Trådnet
- Broderiramme stor (120 x 180 mm)
- Broderiramme lille (50 x 70 mm)
- Ekstra stingplade og en instruktions DVDFlorence

Data ark

Maskinetype
Broderi
Brugerniveau
Øvet
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
10,1
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
120
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Start/stop funktion (sy uden fodpedal)
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4,5
Knaphul
6 x 1-trins
Nålestop oppe/nede
Ja
Nåletråder
Ja
Automatisk hæftefunktion
Ja
Hastighedsregulering
Ja
Automatisk spolesystem
Ja
Automatisk trådklip
Ja
Sy tal og bogstaver
Ja
Wi-Fi funktion
Ja

Download

Du vil måske også synes om