VERITAS Camille

1.999 kr.
Inkl. moms

VERITAS Camille er en god begyndermaskine eller til den let øvede, som vil have en traditionel maskine med nogle nyttige funktioner. 

Med hele 32 sømprogrammer tilhører VERITAS Camille til blandt de bedste i klassen af mekaniske symaskiner.

Du får bl.a. 1-trins automatisk knaphul, nåletråder og 5 års garanti.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Camille - Kreativ og alsidig syning med lethed

Med hele 32 sømprogrammer tilhører VERITAS Camille til blandt de bedste i klassen af mekaniske symaskiner. Med denne symaskine, mestrer du nemt dine syprojekter hvad enten det er reparationer, udsmykning eller andre kreative projekter. Med den kraftfulde 70 watt motor klarer du ligeledes projekter med kraftigere materialer som eks. fløjl og lign. Med Veritas Camille får du mange nytte- og pyntesømme så du kan udfolde alle dine kreative idéer.

Perfekt udstyret

For dig, der ønsker at sy dine projekter med høj kvalitet, så opfylder Veritas Camille dine behov. Med sin kraftfulde motor og robuste konstruktion, som sikrer meget lav vibration, så kan du udføre dit arbejde med præcision. Takket være den integrerede nåletræder, så kan du tråde maskinen på få sekunder. Den blændfrie LED belysning giver dig samtidig optimale arbejdsbetingelser til det store forlængerbord, som kan tilkøbes som tilbehør.

Kreativ og alsidig

Uanset om du arbejder med; dekorative ting, gardiner, en dug til bordet, eller syer smarte søm på en kjole, så er Veritas Camille maskinen som udstyret til samtlige af dine syprojekter. Med 32 varierende blind-, stræk-, pynte- og nyttesømme, så kan du fremstille smukke sømme på elastiske, lette, eller kraftigere materialer, og de forskellige typer af overlocksømme er ideelle til pæne stræksømme og afskårne kanter.

Nemt og hurtigt med et tryk på en knap

Der er ingen som ønsker flæser eller sammenfiltrerede sømme. Netop af denne årsag, så kan man enten indstille trådspændingen automatisk, eller manuelt i flere trin. Selv arbejdet med knaphuller bliver udført ved blot at trykke på en knap. Den fuldautomatiske 1-trins knaphulsfunktion klarer arbejdet for dig. Du skifter blot trykfod til den tilhørende knaphulsfod, og så klares det hele i én bevægelse.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


En kvinde som gik sin egen vej

I en tidlig alder, besluttede Camille Claudel (1864-1943) sig for at blive billedhugger. Det til trods for, at det ikke blev betragtet som en passende karriere for en kvinde på det tidspunkt. Som 18-årig mødte hun den franske billedhugger Auguste Rodin og blev hans assistent. I de efterfølgende år skabte hun adskillige banebrydende skulpturer, og blev en betydelig kunstner. Som et symbol for alle kvinder, der går deres egen vej, har vi navngivet maskinen Veritas Camille efter hende.

Dette tilbehør medfølger:

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- Blindstingsfod
- Kantlineal
- L-skruetrækker
- 3 x spoler
- Ekstra spolepind
- Børste/opsprætter
- Broderi- og stoppeplade
- Spolehætte
- Filtpuder
- 64-delt trådsæt

Camille

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Vertikalt spolesystem
Vægt (kg)
6,3
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
32
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 1-trins
Nåletråder
Ja
Automatisk spolesystem
Ja

Download

Du vil måske også synes om