Brother J17s

1.099 kr.
Inkl. moms
Lowest price at PriceRunner Lowest price at PriceRunner

Brother J17s er enkel at betjene og nem at anvende.

Med Brothers smarte drop-in spolesystem er det nemt at tråde maskinen, så man hurtigt kan komme igang med sine kreative projekter. Desuden har maskinen en skarp LED belysning til de sene aftentimer, samt mulighed for at sy knaphuller med tilhørende trykfod og maskinen 1 x 4-trins knaphulsfunktion.  

Der medfølger 3 års garanti.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

En god symaskine til begynderen, der ønsker en maskine, som kan sy ligeud og zigzag. Maskinen har 17 pynte- og nyttesømme, smart drop-in spolesystem for lettere trådning, LED belysning, friarm og 1 x 4-trins knaphul. Der medfølger en solid tilbehørspakke med de vigtigste trykfødder, ekstra spoler, nåle m.m. 

- 17 nytte- og pyntesømme
- Drop-in spolesystem
- 1 x 4-trins knaphulsfunktion
- LED belysning
- Drejehjul til indstilling af sømprogram
- Opbevaringsrum til tilbehør
- 3 års garanti

Kom hurtigt igang

Brother J17s er ideel til dig, der ønsker en nem maskine til at sy ligeud og zigzag. Du kan også sy knaphuller med 4-trins funktionen og lynlås med lynlåstrykfoden. Får du lyst til at udvide repertoiret, er der naturligvis mulighed for tilkøb af yderligere tilbehør. Maskinen er let at tråde med Brothers drop-in spolesystem og har praktisk friarm til at sy i bukseben og ærmer samt en skarp LED belysning.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother med 3 års garanti

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti.

Medfølgende tilbehør

- Zigzagfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- 4 x spoler
- Nålesæt
- Skruetrækker
- Fodpedal
- Instruktions DVD

J17SZW1

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Vægt (kg)
4,8
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
17
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins

Du vil måske også synes om