Brother AZ17

1.099 kr.
Inkl. moms

Kom godt igang med at sy med Brother AZ17. Her får man en komplet maskine til begynderen, som er nem at betjene og enkel at anvende. Man kan vælge imellem 17 pynte- og nyttesømme ved et drejehjul. Maskinen kommer med Brothers smarte drop-in spolesystem, som gør det nemt at tråde maskinen, således du hurtigt kan komme igang med dine kreative projekter. Dertil får man 3 års garanti og en solid tilbehørspakke med brugbare trykfødder.   

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

En god begyndermaskine til prisen. Symaskinen har 17 pynte- og nyttesømme, smart drop-in spolesystem for lettere trådning, LED belysning, friarm og 1 x 4-trins knaphul. Der medfølger en solid tilbehørspakke med de vigtigste trykfødder, ekstra spoler, nåle m.m. samt 3 års garanti.  

- 17 nytte- og pyntesømme
- Drop-in spolesystem
- 1 x 4-trins knaphulsfunktion
- LED belysning
- Drejehjul til indstilling af sømprogram
- Opbevaringsrum til tilbehør
- 3 års garanti

Kom hurtigt igang

Brother AZ17 er ideel til dig, der ønsker en nem maskine til at sy ligeud og zigzag. Du kan også sy knaphuller med 4-trins funktionen og lynlås med lynlåstrykfoden. Får du lyst til at udvide repertoiret, er der naturligvis mulighed for tilkøb af yderligere tilbehør. Maskinen er let at tråde med Brothers drop-in spolesystem og har praktisk friarm til at sy i bukseben og ærmer samt en skarp LED belysning.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother med 3 års garanti

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti.

Medfølgende tilbehør

- Zigzagfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- 4 x spoler
- Nålesæt
- Skruetrækker
- Fodpedal
- Instruktions DVD

AZ17ZW1

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
4,6
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
17
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins

Du vil måske også synes om