• -10%

Brother X14s

899 kr.
809 kr. Spar 10%
Inkl. moms

Brother X14s er god til begynderen som ønsker en brugervenlig symaskine, som er enkel at betjene.

Maskinen kommer med Brothers smarte drop-in spolesystem, så man hurtigt kan komme igang med sine kreative projekter. Dertil kommer der en skarp LED belysning, 1 x 4-trins knaphulsfunktion og masser af nyttigt tilbehør som ekstra spoler, nåle og diverse trykfødder. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

En god symaskine til begyndere og kreative sjæle, der ønsker en maskine, som kan sy ligeud og zigzag. Maskinen har 14 pynte- og nyttesømme, drop-in spolesystem for lettere trådning, LED lys, friarm og 1 x 4-trins knaphul. 

- 14 nytte- og pyntesømme
- Drop-in spolesystem
- 1 x 4-trins knaphulsfunktion
- LED belysning
- Drejehjul til indstilling af sømprogram
- Opbevaringsrum til tilbehør

Kom hurtigt igang

Brother X14s er ideel til dig, der ønsker en nem maskine til at sy ligeud og zigzag. Du kan også sy knaphuller med 4-trins funktionen og lynlås med lynlåstrykfoden. Får du lyst til at udvide repertoiret, er der naturligvis mulighed for tilkøb af yderligere tilbehør. Maskinen er let at tråde med Brothers drop-in spolesystem og har praktisk friarm til at sy i bukseben og ærmer samt en skarp LED belysning.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother med 3 års garanti

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti.

Medfølgende tilbehør

- Trykfødder: zigzagfod (sidder på maskinen fra start), knaphulsfod og lynlåsfod
- 4 x spoler
- Nålesæt
- Skruetrækker
- Fodpedal
- Instruktions DVD

X14SZW1

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
4,6
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
14
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins

Du vil måske også synes om