Brother RH127

1.299 kr.
Inkl. moms

Brother RH127 er en kvalitetssymaskine med flere nyttige funktioner, som gør det nemmere at sy. Maskinen har bl.a. det smarte drop-in spolesystem, nåletråder, 1-trins knaphulsfunktion samt justérbar stinglængde- og bredde. En symaskine til den let øvede, som gerne vil have lidt flere kreative sømme og brugbare funktioner som underletter syprocessen. Dertil kommer en solid tilbehørspakke med mange brugbare trykfødder, ekstra nåle, spoler m.m. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

En symaskine med gode brugbare funktioner, som gør det nemmere at arbejde med maskinen. En populær model fra Brother, som ligger på et fornuftigt prisleje. En maskine som henvender til den let øvede, som gerne vil have lidt flere funktioner og kreative sømme (herunder muligheden for at sy med stræksømme). 

- 27 sømme (inkl. overlock sømme)
- Automatisk knaphulsfunktion
- Nåletråder
- Drop-in spolesystem
- LED belysning
- Muligt at sy med tvillingenål (inkl. tvillingenål)
- Mulighed for justering af stinglængde og -bredde
- Drejehjul til indstilling af sømprogram

Kreativt spillerum med enkel betjening

Brother RH127 har 27 nytte-, pynte- og overlocksømme med justérbar stinglængde og -bredde, hvilket giver dig et kreativt spillerum med plads til variation. Med den automatiske knaphulsfunktion kan du lave pæne og ensartede knaphuller, der sætter prikken over i'et på de hjemmelavede kreationer. Med maskinen får du desuden trykfødder til isyning af knapper og lynlås, og det er også muligt at sy med tvillingenål.

Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog, DVD og 3 års garanti. 

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti.

Medfølgende tilbehør 

- Zigzagfod
- Knaphulsfod
- Knapisyningsfod
- Lynlåsfod
- Blindsømsfod
- Stoppeplade
- 4 x spoler
- Nålesæt
- Ekstra spolepind
- Tvillingenål
- Skruetrækker
- Fodpedal
- Støvhætte

RH127ZW1

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Hobby
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
5,6
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
27
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
800
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 1-trins
Snap-on system til skift af trykfod
Ja
Nåletråder
Ja
Mulighed for tvillingenål
Ja

Download

Du vil måske også synes om