Brother FS20s

1.799 kr.
Inkl. moms

En af de nye i serien af innovative kvalitetssymaskiner fra Brother, og opfølgeren til FS20. Med denne nyhed fra Brother får du ikke bare en stærk maskine som kan sy igennem op til 9 lag stof. Du får ligeledes gode praktiske funktioner som underletter syprocessen samt 3 års garanti.

En god allround maskine og meget værdi for pengene.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Med Brother FS20s får du flere gode funktioner til kreativ udfoldelse.

- 20 sømme (inkl. overlock sømme)
- 3 x 1-trins automatisk knaphulsfunktion
- Automatisk hæftefunktion (ved start- og afslutning)
- Kan sy igennem op til 9 lag stof (9 mm)
- Nålestop oppe/nede
- Indstilling af maskinens hastighed (kan reduceres med 50%)
- Display med overblik over indstillingerne
- Trinløs justering af stinglængde og -bredde
- Drop-in spolesystem
- LED belysning

Bredt men overskueligt udvalg

Maskinen tilbyder 20 forskellige sømme, inklusive overlock sømme og har trinløs justering af stinglængde og -bredde. På displayet har du overblik over alle de valgte indstillinger. Brother FS20s passer til den øvede bruger, men ligeledes til nybegynderen som vil have en elektronisk symaskine med flere funktioner.

46% mindre plastik – solid og stærk

Alle de nye modeller i FS-serien er bygget op med samme stærke metalkonstruktion. Dette betyder at man har reduceret forbruget af plastik med hele 46%. Dette er gjort med henblik på at styrke konstruktionen, så man får en mere stabil og kraftfuld maskine. For at være helt nøjagtig, så betyder den nye opbygning, at Brother garanterer perfekt syning igennem op til 9 lag stof (9 mm). Foruden de åbenlyse fordele omkring maskinens konstruktion, som udstråler innovation, stabilitet og kvalitet, så får du en større arbejdsflade med den nye FS20s. Arbejdsfladen udvides fra 14,6 cm til 15,8 cm. (afstanden fra nålestangen til kanten af maskinens højre inderside).

Funktioner der fuldender din finish

Fuldautomatisk knaphulsfunktion sikrer dig flotte og ensartede knaphuller. Du har tre typer at vælge imellem. Derudover får du trykfødder til lynlås, overlock, blindsøm og monogramsyning. Der er altså god mulighed for lave flotte detaljer og afslutninger. Denne komplette maskine har ligeledes en funktion, hvor den automatisk hæfter dine søm. Med denne funktion sikrer du de løse ender i dine syninger.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner.

Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel. Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog. Derudover, så kan du finde brugbare instruktionsvideoer på YouTube og www.kreativ4.dk.

Medfølgende tilbehør

- Zigzagfod
- Knaphulsfod
- Knapisyningsfod
- Overlockfod
- Lynlåsfod
- Blindsømfod
- Monogramsyningsfod
- Opsprætter
- Nålesæt
- Børste
- Skruetrækker
- 4 x spoler
- Fodpedal
- Støvhætte

FS20SZW1

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Hobby
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
4,8
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
20
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
LCD display
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750
Maksimal stinglængde (mm)
5
Knaphul
3 x 1-trins
Snap-on system til skift af trykfod
Ja
Nålestop oppe/nede
Ja
Mulighed for tvillingenål
Ja
Automatisk hæftefunktion
Ja
Muligt at reducere hastigheden
Ja

Du vil måske også synes om