VERITAS Rachel

1.799 kr.
Inkl. moms

VERITAS Rachel er ideel til kraftigere materialer som eks. denim, og til de kreative som ønsker en traditionel mekanisk maskine som kan lidt mere.

32 sømprogrammer, 1-trins automatisk knaphulsfunktion m.m. 

Der medfølger et stort tilbehørssæt og 5 års garanti. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

De 32 sømprogrammer er med til at skabe et unikt stykke til dine syprojekter. Dette omfatter også den integrerede nåletræder, 1-trins knaphulsfunktionen og den blændfrie LED belysning. De dekorative- og elastiske overlocksøm kan endvidere justeres individuelt i bredden og længden.

Styrke i en blid form

Når du arbejder med kraftigere materialer som fløjl eller denim, så har du brug for en symaskine som kan tage den hårde belastning. Den kraftfulde motor i Veritas Rachel kører så stille og med så lav vibration, at du selv efter flere timers arbejde med maskinen, forbliver afslappet med dine kreative projekter. Veritas Rachel er også god til mere skrøbelige materialer som eks. satin. Hvert enkelt sømprogram kan ændres yderligere i stinglængde og -bredde, for at sikre en optimal indstilling til forskellige materialer. Dette udføres hurtigt og nemt med to indstillingsknapper. En maksimal stinglængde og -bredde på 5mm giver dig fleksibilitet til at implementere dine egne ideer til perfektion.

Du er godt dækket ind

Syning med elastiske materialer som eks. jersey kan være særligt udfordrende. Her vil vi anbefale at anvende en stræknål med et afrundet hoved, således stoffet ikke trækker sig sammen under syningen. Desuden er det vigtigt, at sømmen både er holdbar og elastisk som selve stoffet. Her kan du med fordel anvende Veritas Rachel indstilling med overlock sømme. Den er er ideel til elastiske materialer og holder sømmene stramme. Overlock sømme er også en pænere søm, som syr hen over kanten og dermed forhindrer stoffet i at flosse. Alt dette sikrer du med bare én indstilling.

Knaphul på den nemme måde

Takket være maskinens 1-trins automatiske knaphulsfunktion, som skaber professionelle og flotte knaphuller, så klarer du nemt den opgave og sparer en masse tid. Det giver dig den fornødne ro til at tænke kreativt og komme med en masse gode idéer.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


Moderen til hele miljøbevægelsen

Der er næppe nogen bog, skrevet i det 20 århundrede, som har ændret vores syn på verden i en grad som ”The Silent Spring” skrevet af Rachel Carson. Den udløste et, nærmest verdensomspændende, forbud mod brug af pesticider DDT (giftvirkning mod insekter), hvilket udløste hele miljøbevægelsen. Bogen, der blev udgivet i 1962, markerer nu vendepunktet for forholdet mellem menneske og natur, og hvordan vi i dag i højere grad beskytter naturen end tidligere. Denne grundlæggende ændring i vores tankegang ville være sket meget senere uden Rachel Carson.

Dette tilbehør medfølger:

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- Blindstingsfod
- Kantlineal
- L-skruetrækker
- 3 x spoler
- Ekstra spolepind
- Børste/opsprætter
- Broderi- og stoppeplade
- Spolehætte
- Filtpuder

Rachel

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Vertikalt spolesystem
Vægt (kg)
6,2
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
32
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Overlock sømme
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
5
Knaphul
1 x 1-trins
Nåletråder
Ja
Automatisk spolesystem
Ja

Download

Du vil måske også synes om