VERITAS Marie

999 kr.
Inkl. moms

VERITAS Marie er det ideelle valg for begyndere, der ønsker en symaskine til enkle syopgaver.

Her får du en solid maskine med en kraftig motor; 12+4 sømprogrammer, automatisk spolesystem og LED belysning samt et udvalg af tilbehør som eks. ekstra spoler, nåle, knaphulsfod og lynlåsfod. 

Der medfølger 5 års garanti. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Marie – Kom hurtigt igang

VERITAS Marie er det ideelle valg for begyndere, der ønsker en symaskine til enkle reparations- og syopgaver. Den tilbyder de vigtigste grundlæggende funktioner som; nytte, overlock og dekorative sømprogrammer som er nemme at indstille- og anvende. Med VERITAS Marie får du en standard symaskine af god kvalitet, som er lige til at gå til.

Der mangler ikke noget

Skal du sy for første gang eller lave andet simpelt reparationsarbejde, så kan du nemt udføre dine opgaver med et af symaskinens 16 sømprogrammer. Med den lige, zigzag eller ved bruge af blindsøm, så kan du hurtigt lægge bukser op, sy i gardiner eller sy lapper på tøjet. Med 4-trins knaphulsfunktionen syer du præcise knaphuller, som afrunder ethvert vellykket resultat på dine kreative tøjprojekter.

Nem at betjene

Veritas Marie tilbyder tre standard længder til den lige søm, som anvendes til stærke slidbare sømme. Dertil er der tre forskellige typer af zigzag sømme til rådighed, som anvendes til at afrunde de afskårne kanter. Maskinens sømprogrammer vælges nemt ved hjælp af en simpel drejeskive. For at afslutte og forstærke sømmene, så anvender du maskinens sy-baglæns funktion, som udføres ved at holde knappen nede, som sidder på maskinens front.

Lille og praktisk

På trods af det lille format, så imponerer VERITAS Marie over hele linjen. Du skaber hurtigt ekstra plads til at sy på ved at fjerne holderen til tilbehøret, som sidder på maskinens friarm. Derudover, så er den nem at transportere takket være maskinens foldbare bærehåndtag. Det betyder, at symaskinen kan opbevares trygt og sikkert indtil næste kreative projekt.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


Fysik, der ændrede vores liv

Marie Curie blev født i Polen og blev berømt i Frankrig som videnskabskvinde. I sin tid, så var hun en sjælden kvinde inden for forskningens verden. Marie Curie opdagede de to kemiske grundstoffer: polonium og radium, og forskede dermed i radioaktive materialer. Derudover, bidrog hun aktivt til at finde en behandlingsform for kræft. Hun modtog, som den første kvinde nogensinde, Nobelprisen tilbage i 1903. En pris, som hun modtog igen i 1911.

Dette tilbehør medfølger: 

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulsfod
- Lynlåsfod
- L-skruetrækker
- 3 x spoler
- Broderi- og stoppeplade
- Filtpuder
- Fodpedal

Marie

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Vertikalt spolesystem
Vægt (kg)
4,5
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
12+4
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins
Automatisk spolesystem
Ja

Du vil måske også synes om