VERITAS Sarah

1.199 kr.
Inkl. moms

VERITAS Sarah er en perfekt symaskine til begynderen.

Dette til trods, så er det en kraftig og robust symaskine, hvor du nemt kan udfolde dine kreative evner på flere niveauer.

Her får du bl.a. 13 sømprogrammer, justerbar stinglængde, 1 x 4-trins knaphulsfunktion, LED belysning og masser af tilbehør.  

Der medfølger 5 års garanti. 

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Sarah – solid begyndermaskine til de simple syprojekter

De 13 sømprogrammer indeholder alt, hvad en nybegynder inden for syning kunne ønske sig. Du kan nemt indstille stinglængden på dit valgte sømprogram med drejehjulet. Symaskinen mestrer flotte sømme, smukke lynlåse og knaphuller uden problemer. Selv med kraftigere stofmaterialer får man et optimalt resultat med VERITAS Sarah, grundet sit høje omdrejningsmoment. Det skarpe og blændfrie LED lys oplyser pålideligt syområdet, og trykfoden kan nemt skiftes med et enkelt klik.

Syning kan være så simpelt som dette

På grund af symaskines enkelthed i opbygning, funktioner og drift, så kommer du hurtigt igang med at bruge symaskinen. Veritas Sarah kommer med to drejehjul, hvoraf det ene bruges til at vælge det ønskede sømprogram og det andet anvendes til at indstille den ønskede sømlængde, mellem 0 og 4,2mm. Desuden, så skiftes trykfoden nemt ved et enkelt klik.

Skab dit eget design

Til trods for at VERITAS Sarah er en begyndermaskine, så er det en kraftig og robust symaskine, hvor du nemt kan udfolde dine kreative evner på flere niveauer. Af netop denne årsag, så har maskinen flere kreative sømprogrammer indbygget. Dette gør det muligt, at dekorere med eksempelvis farverige detaljer og kanter, så selv gammelt tøj kan blive til nye favoritter.

Alsidig symaskine

Veritas Sarah tilbyder 13 sømprogrammer, der alle kan justeres i længden. Dette gør det muligt nemt at håndtere et let materiale som jersey, men også kraftigere materialer som fløjl håndteres uden besvær. Når du skal sy lynlås i dine kreative værker, så kan du indstille nålepositionen til den lige søm, således du kan udføre arbejdet langs de afskårne kanter rent og præcist.

2 + 3 års garanti 

Hos VERITAS bestræber vi os for at producere symaskiner af høj kvalitet for at sikre kundetilfredshed. Netop derfor kan du registrere din maskine efter køb på www.veritas-sewing.com, og opnå 3 års ekstra garanti uden ekstra omkostninger. Derved får du i alt 5 års garanti på dit køb. VERITAS har mere end 125 års erfaring med at producere kvalitetssymaskiner og denne service er din sikkerhed for, at du har en god og velfungerende symaskine i mange år fremover. 


Sarah Vaughan - fantastisk sangerinde

Sarah Lois Vaughan var en af de mest alsidige sangerinder i hendes tid. Der findes ikke nogen musikalsk stilretning, hvor hun ikke brillierede og tryllebandt sine mange fans. Dog, så var hendes store kærlighed dedikeret til Jazz genren. Her høstede hun den største ros, og blev betragtet som en af de bedste sangerinder i genren. Dette gælder stadig den dag i dag. Vi ønsker at ære dette unikke talent og flotte karriere ved at navngive denne VERITAS symaskine med navnet, Sarah.

Dette tilbehør medfølger

- 5 x Schmetz nåle
- Universal trykfod
- Knaphulstrykfod
- Knapisyningsfod
- Lynlåsfod
- Blindstingsfod
- Kantlineal
- Skruetrækker
- 3 x spoler
- Børste/opsprætter
- Broderi- og stoppeplade
- Fodpedal
- Filtpuder

Sarah

Data ark

Maskinetype
Mekanisk
Brugerniveau
Begynder
Spolesystem
Vertikalt spolesystem
Vægt (kg)
4,9
Maksimal stingbredde (mm)
5
Antal sømprogrammer
12+4
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
750 (+/- 50)
Maksimal stinglængde (mm)
4
Knaphul
1 x 4-trins
Automatisk spolesystem
Ja
Justérbar stinglængde
Ja

Download

Du vil måske også synes om