VERITAS Elastica II

2.499 kr.
Inkl. moms

En pålidelig 3/4-trådet overlock til prisen. 
VERITAS Elastica II tillader en syhastighed på op til 1000 sting i minuttet.

VERITAS Elastica II overlock er primært beregnet til kanttrimning og appellerer derfor til brugere, der gerne vil udføre ekstra præcist og professionelt arbejde ved syning. Denne model tilbyder 12 sømme, differentialtransport og rullesømsfunktion.

Denne model tilbyder 12 sømme, differentialtransport og rullesømsfunktion.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

VERITAS Elastica II – Enkel overlock maskine med flere gode funktioner

En nøjagtig, sikker og elastisk overlocksøm, uanset om det er med 2, 3 eller 4 tråde. Sømme, skæring og syning, i ét trin og med op til 1000 sting i minuttet er de karakteristiske træk ved VERITAS Elastica II. Det gælder også for kraftige materialer som jeans, læder eller pelsstof. Med differentialtransportøren bliver sømmene, rullede eller smalle, præcis som du ønsker det. Stofresterne opsamles pænt i den praktiske opsamlingsbeholder.

Du forbedrer blot resultaterne

VERITAS Elastica II kan bruges med 2, 3 eller endda 4 tråde, hvilket er med til at skabe en særlig elastisk og samtidig sikker overlocksøm. De grundlæggende indstillinger af maskinen er klart arrangeret og gjort forståelig med farvekoder, og derfor appellerer den til brugere, der ikke har arbejdet med en overlock før. Der er således også mulighed for at arbejde med forskellige materialer. En tydelig brugervejledning giver ekstra hjælp. De afskårne stofrester opsamles i den integrerede opsamlingsbeholder uden at det påvirker dit kreative syprojekt. Og bag det, er der et rum med masser af tilbehør såsom en pincet, som du hurtigt kan komme til. Dette gør syning sjovere.

Sy i kraftige stofmaterialer og flere lag

Professionel finish er en selvfølge med denne letvægts 3/4-tråds overlock maskine. Den kraftfulde motor kan endda håndtere robuste materialer som læder eller pels stof, som også kan behandles i flere lag uden problemer takket være højden på nålen. Dette giver den sidste finish til dine design.

Specialist med mange færdigheder

VERITAS Elastica II har alt hvad du behøver for at få en perfekt finishkant med 12 sømtyper som rullesøm, smal kant eller overlocksøm med 2 og 3 tråde. Differentialtransportøren er særlig praktisk og sikrer, at du aldrig får utilsigtet bølgede eller krøllede sømme igen. Selv med elastiske stofmaterialer som eks. jersey fordeles og køres stoffet jævnt igennem, således sømmene altid er glatte. Differentialtransportøren kan også justeres på en sådan måde, at der kan skabes en bølget kant med vilje. Veritas Elastica II kan dog gøre meget mere end bare hjælpe med at sy kanterne. Bare fold kniven med den ene hånd, og så kan du sy med den klassiske teknik. Stinglængde og trådspænding kan justeres præcist, og dermed kan VERITAS Elastica II endda erstatte en klassisk symaskine. Om end det dog er simpel udgave. VERITAS Elastica II er, og bliver, et perfekt supplement til din symaskine. 

Dette tilbehør medfølger:

- Nålesæt
- Pincet
- Skruetrækker (lille)
- Skruetrækker (stor)
- Affaldsbeholder
- Kniv
- Spoleskiver
- Spoleholdere
- Rengøringsbørste
- Skruenøgle
- Cover
- Tilbehørspose
- Pensel

Elastica

Data ark

Maskinetype
Overlock
Brugerniveau
Hobby
Vægt (kg)
9,0
Maksimal stingbredde (mm)
7
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Syhastighed (sting/min)
1300
Maksimal stinglængde (mm)
4
Farvekodet trådningsguide
Ja
Indbygget rullesømsfunktion
Ja
Indstilling af underkniv (skærebredde)
Ja
Indstilling af trykfodstryk
Ja
Justerbar differentiale
Ja

Download

Du vil måske også synes om