Brother ScanNCut CM260

2.995 kr.
Inkl. moms

En hobby skæremaskine med indbygget scanner 

Brother ScanNCut CM260 tilbyder hele 600 indbyggede designs, som skæres ud med stor præcision. Den har tilmed en stor touchskærm, hvor du kan redigere dine designs, og så arbejder den selvstændigt uden tilslutning til PC.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

En hobby skæremaskine med indbygget scanner

Brother ScanNCut CM260 tilbyder hele 600 indbyggede designs, som skæres ud med stor præcision. Den har tilmed en stor touchskærm, hvor du kan redigere dine designs, og så arbejder den selvstændigt uden tilslutning til PC.

Din kreative maskine

Du kan vælge at gøre brug af maskinens hukommelse, således at du kan gemme dine favoritdesign. Med ScanNCut kan du være kreativ sammen med hele familien, og du er sikret timevis af fælles indlæring og positive oplevelser. Du kan lave dine egne klistermærker, kort, indbydelser, scrapbog, baby uro, og tekst- og billeder til at stryge på tøjet for blot at nævne nogle af de mange anvendelsesmuligheder som findes med denne kreative maskine.

Scan et billede, foto, tegning, eller indlæs en ekstern fil med et billede og skær derefter motivet ud i op til 1,5mm tykt papir, karton, folie, plast, læder, stofmateriale og selvklæbende folie m.m. Maskinen skærer hurtigt og ekstremt præcist.

Med ScanNCut fra Brother har du mulighed for at skifte kniven ud med en pen, så det er muligt at lave stregtegninger af enten de indbyggede designs eller tegninger som du scanner ind. Til dette formål kan man tilkøbe en lille eller universal penneholder, som passer til dine mindre og større tuscher. Den lille penneholder passer til tuscher som måler 7,8 – 9,6mm i diameteren og universal til 9,6-11,4mm.

Medfølger: Standard knivholder inkl. skæreblad, selvklæbende skæremåtte turkis (low tack) str. 30,5 cm. x 30,5 cm, spatel og pegepen til touchskærm.

Stort kreativt univers med sjove idéer

CanvasWorkspace.com er en webtjeneste, hvor du kan oprette originale skære- og tegnefiler til din Brother ScanNCut maskine. Du kan også downloade CanvasWorkspace til din PC/Mac på canvasworkspace.brother.com. Uanset om du benytter dig af onlineversionen eller downloader programmet, så finder du et stort udvalg af kreative projekter og idéer til din ScanNCut maskine. Du får hele pakken med inspirationsbillede, fremgangsmetode, download af opskrift som PDF og video. Alt sammen gratis og frit tilgængeligt.

Har du en Brother ScanNCut CM260, så kan du nemt lave dine egne design i CanvasWorkspace, og overføre dem via USB til din maskine. Du finder en hjælpeguide til brugen af programmet samt FAQ (ofte stillede spørgsmål) inde på CanvasWorkspace oppe i højre hjørne af skærmen ved at trykke på spørgsmålstegnet eller på kreativ4.dk

CM260XX2

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Hobby
Egenskaber
Touchscreen