Brother DS120s

2.399 kr.
Inkl. moms

Brother DS120s er opgradering fra den tidligere testvinder DS120. Modellen er brugervenlig og har funktioner der fuldender din finish.

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Opgradering af tidl. testvinder DS120. 

Til hurtige oplægninger eller kreationer fra bunden. En brugervenlig symaskine med et godt udvalg af funktioner til allround syprojekter.

• 20 sømme (inkl. overlock sømme)
• Automatisk knaphulsfunktion
• Nåletråder
• Nålestop oppe/nede
• Display med overblik over indstillingerne
• Trinløs justering af stinglængde og -bredde
• Drop-in spolesystem
• LED belysning

Find syglæden frem

Maskinen tilbyder 20 forskellige sømme, inkl. overlocksømme og har trinløs justering af stinglængde og -bredde. På displayet har du overblik over alle de valgte indstillinger. Du kan desuden selv vælge, om nålen skal stoppe oppe eller nede i stoffet, hver gang du slipper foden fra pedalen - en feature, der giver mere kontrol og flow i arbejdet.

Funktioner der fuldender din finish

Fuldautomatisk knaphulsfunktion sikrer dig flotte og ensartede knaphuller. Du har tre typer at vælge imellem. Derudover får du trykfødder til lynlås, overlock, blindsøm og monogramsyning. Der er altså god mulighed for lave flotte detaljer og afslutninger. Maskinen kommer med en komplet step-by-step instruktionsbog og DVD.

Smart funktion hos Brothers symaskiner

Alle Brothers symaskiner kommer med det smarte drop-in spolesystem, som ikke bare gør det nemt at skifte spoler, men som ligeledes kører gnidningsfrit og lydløst (selv ved høj hastighed). Du lægger ganske enkelt bare spolen vandret ned i maskinen, hvilket gør det super enkelt at tråde maskinen. Med det gennemsigtige låg, så er du sikret at det altid er den rigtige farve tråd som ligger i maskinen.

Kvalitet fra Brother

Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers symaskiner. Alle symaskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en symaskine fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel.

Medfølgende tilbehør:

- Trykfødder: zigzagfod, knaphulsfod, knapisyningsfod, overlockfod, lynlåsfod, blindsømfod og monogramsyningsfod
- Opsprætter
- Nålesæt (str. 75, 90, 100), dobbeltnål og kuglenål
- Børste
- Skruetrækker
- 4 spoler
- Ekstra spolepind
- Spolehætter (lille og medium)
- Fodpedal
- Cover

DS120SYN1

Data ark

Maskinetype
Elektronisk
Brugerniveau
Hobby
Egenskaber
Nåletråder
Tilbehørstype
Tilbehørspakke
Spolesystem
Drop-in
Vægt (kg)
4,7
Maksimal stingbredde (mm)
7
Antal sømprogrammer
20
Friarm
Ja
LED belysning
Ja
LCD display
Ja
Justérbar stinglængde og -bredde
Ja
Nåletråder
Ja
L x B x H (cm)
41,8 x 17,8 x 31, 8 cm
Cover medfølger
Ja
Inkl. forlængerbord
Nej

Du vil måske også synes om