Brother M343DST

3.499 kr.
Inkl. moms

Brothers serie af hårdføre maskiner udvides med Brother M343DST, som er en støjsvag og brugervenlig overlock maskine af høj kvalitet med en ekstra skarp kniv og masser af tilbehørsdele.

Inkl. forlængerbord, affaldsbeholder og ekstra trykfødder

Antal
 

Sikker betaling

 

Hurtig levering

 

Gratis returnering

Brother M343DST Strong & Tough overlocker

Denne 3/4 trådet overlock er enkel at tråde og har brugbare funktioner som differentialtransport, rullesøm og mulighed for at justere både overkniv samt stinglængde- og bredde.

• Ekstra skarp kniv
• Inkl. forlængerbord og affaldsbeholder
• Inkl. blindstingsfod og rynkefod
• 3- og 4-trådet sømme samt mulighed for rullesøm
• Trådholder i metal
• Justerbar stinglængde og -bredde
• Differentialtransport
• Justerbart trykfodstryk
• Justerbar overkniv
• LED belysning

Ekstra slidstærk og holdbar
Brother M343DST kommer med en ekstra skarp kniv, som sikrer professionelle lige kanter og et flot slutresultat. Desuden er maskinens trådholder lavet i metal for at sikre mod uheld. Detaljer som disse er med til skabe Brothers Strong & Tough serie af hårdføre maskiner og give endnu mere værdi.

Ekstra tilbehør til kreativ udfoldelse
Overlockeren fra Brother giver dig mulighed for at lave forskellige typer sømme, og med differentialtransport og andre justeringsmuligheder kan du tilpasse syningen til materialet. LED belysning og maskinens rullesømsfunktion gør det enkelt at sy med præcision.

Brother M343DST kommer med et stort udvalg af brugbare tilbehørsdele som det praktiske forlængerbord og de to ekstra trykfødder – en blindstingsfod og rynkefod. Desuden har du styr på stofresterne med den tilhørende affaldsbeholder.

Smocksyning og rynkede flæsekanter
Med de tilhørende trykfødder kan du nemt komme i gang med at lære nye syteknikker som eks. Smocksyning og rynkede flæsekanter. Når du skal i gang med rynketeknikken, så skal du benytte den tilhørende rynkefod. Med denne særlige trykfod rynker du nemt stoffet i kanten til en flot dekorativ finish. Du kan ligeledes sy fine rynkede flæsekanter til eks. en smuk flæsekjole. Alt klares i en enkelt arbejdsgang.

Kvalitet fra Brother
Høj kvalitet, styrke og enkel betjening kendetegner alle Brother symaskiner og overlock. Derudover, så er alle modeller fra Brother støjsvage og dermed meget behagelige at arbejde med. Mange af modellerne har vundet test i flere lande, blandt andet i Tyskland, England og Sverige, hvilket understreger den høje kvalitet på Brothers maskiner.

Alle maskiner fra Brother er af høj kvalitet og utroligt stabile. De har derfor også en lang levetid. Ved køb af en overlock fra Brother medfølger 3 års garanti, hvilket er et kvalitetsstempel.

Dette tilbehør medfølger 

Ekstra trykfødder: blindstingsfod og rynkefod
Pincet
Børste
Trådnet
4 x Spoler
Sekskantet skruetrækker
Nålesæt (2 x 80 og 2 x 90)
Tilbehørspose
Cover
Forlængerbord
Affaldsboks
Fodpedal
Instruktions DVD

M343DSTZW1

Data ark

Maskinetype
Overlock
Brugerniveau
Hobby
Egenskaber
4 trådet
Differentiale
Rullesømsfunktion
Tilbehørstype
Forlængerbord
Opsamlingsbakke
Tilbehørspakke
Vægt (kg)
5,7
Maksimal stingbredde (mm)
2,3-7
LED belysning
Ja
Syhastighed (sting/min)
1300
Maksimal stinglængde (mm)
2-4
L x B x H (cm)
28,2 x 33,5 x 29,6 cm
Cover medfølger
Ja
Indbygget rullesømsfunktion
Ja
Indstilling af underkniv (skærebredde)
Ja

Download

Brugervejledning

M343DST Brugervejledning

Download (5.58M)

Du vil måske også synes om