Vi samarbejder med Symaskinefix.dk om service og reparation af symaskiner og overlocker. Med Symaskinefix.dk har vi en professionel partner med mange års erfaring, som guider og rådgiver vores kunder ifm. service og reparation.

Problemer med symaskinen skyldes ofte, at den ikke er blevet vedligeholdt med løbende service. Du kender måske til, at din symaskine springer sting over, ikke vil flytte stoffet fremad eller måske ikke vil sy baglæns. Løsningen er ofte et grundigt eftersyn, hvor maskinen renses, smøres og justeres af din symaskinefagmand.

Symaskinefix.dk laver eftersyn og reparationer på din adresse, så du ikke skal undvære din maskine. Det eneste, det kræver, er et almindelig strømstik, så der kan føres strøm til bilen, hvor reparationen vil foregå.

Symaskinefix.dk kører ligeledes ud og udfører service på skoler og institutioner i hele landet. Det eneste, det kræver, er, at klasselokalet er ledigt, så alle maskiner kan få en grundig gennemgang. Er der brug for andet end rensning, smørring og justering, oplyser vi meromkostningen inden en evt. reparation udføres.  

Kontakt os venligst vedrørende pris i forbindelse med hjemmeservice, eller benyt vores servicepartnere, hvor der er mulighed for at indlevere symaskinen. Med denne løsning vil maskinen blive repareret efter nærmere aftale.


ER DIN MASKINE I STYKKER?

Hvad enten din maskine blot trænger til service eller ikke vil starte, så hjælper vi dig.
Oftest er der blot tale om en simpel fejl, hvor vi kan give dig support over telefonen.

DU KONTAKTER OS

Kontakt os på telefon: +45 31 13 01 35
Kontakt os på mail: info@symaskiner.dk

Mandag til fredag: kl. 08:00 - 20:00


VI UNDERSØGER DIN MASKINE

Vi giver en reel vurdering af, hvad der bedst kan betale sig.
Er det reparation eller udskiftning af maskinen?


VI GIVER DIG FEEDBACK OG RÅDGIVNING

Rådgivning vedr. eventuel reparation eller
udskiftning samt tilbud.