VERITAS ambassadør Julie Lisberg

list i: Sytips på: favorite Hit: 694

Inspirerende Julie tryller den ene fine kreation efter den anden. Hun er hammer dygtig til både at sy og strikke. Særligt smukke pasteller og personlige projekter finder du på Julies profil. Lær Julie bedre at kende i vores lille interview...

Giv en introduktion af dig selv

Jeg er en kreativ nordjyde bosat i Aalborg, hvor jeg bor med min kæreste gennem 9 år og vores to birmaer. Jeg har altid fundet roen i kreative projekter - alt fra at tegne og male til nu at sy og strikke. Jeg har taget to kreative uddannelser. Jeg har en bachelor i industrielt design og læser nu til grafisk designer.

Hvornår begyndte du at sy, og hvad fik dig motiveret?
Jeg begyndte at sy i sommeren 2020. Jeg har altid gået op i min stil og hvad tøj jeg går i, og da flere og flere kreative profiler dukkede op på Instagram, så motiverede det mig virkelig til at anskaffe en symaskine selv!

31.png

Hvilken funktion på din Bessie symaskine er du gladeste for?

Uh den er svær! Jeg kommer fra en gammel sag, så alt er jo bare fantastisk, når det kommer til Bessie. Men små funktioner som autohæft og -klip gør det jo super nemt! Derudover er jeg ret fan af den gennemsigtige rude til undertråden, så man kan se, når man slipper op for tråd.

Hvilket syprojekt er du mest stolt af?? 

Mit første syprojekt som endte lykkeligt er #pufærmekjolen af @mariamollerdk og den er jeg så stolt af! Efter at have fået erfaring er en af mine stolteste projekter nok min #Ingridjakka (synes selv det er lidt vildt at have syet sin egen jakke) og ellers min seneste lilla smocktop.

Hvad er dit næste syprojekt?
Jeg skal helt klart have syet mig nogle sommerkjoler og toppe af en masse genbrugsstof! Hvilken det helt præcist bliver er jeg typen som beslutter på dagen  

Hvilke syprofiler bliver du mest inspireret af?

 @lykkelaurassyunivers @pernillespyntesyge @johannekohlmetzblog @mariamollerdk @kreaagno

Leave your comment

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december