Salgs- og leveringsbetingelser

Vores salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og Symaskiner.dk eller StrygOgPres.dk.

Returret / fortrydelsesret

Du har 13 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt på én ordre og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen, give din tilknyttede forhandler meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra dens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varen kan leveres retur til den forhandler, du er tilknyttet. Det fremgår af din faktura, hvilken forhandler, der er tale om.

Når vi har modtaget din vare retur, udbetaler vi et beløb, afhængigt af varens stand:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores butikker.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbageførsel via kreditkort vil normalt tage 1-3 arbejdsdage, dog 6-8 dage via Master Card og Electron Card.

Har du sendt en vare retur til fortrydelse, vil du altid blive kontaktet af din tilknyttede forhandler, når vi har modtaget den. Her får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Garanti / reklamation

Ved reklamation er det et krav, at den er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger.

Al reklamation sker ved at du tilbageleverer produktet til den lokale forhandler, du er blevet tilknyttet. Denne fremgår af din faktura.

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Medsend gerne en kopi af kvittering for købet.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare retur til reklamation, vil du altid blive kontaktet af din tilknyttede forhandler, når vi har modtaget den. Her får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Registrering af oplysninger

For at gennemføre en bestilling i vores netbutik, skal du afgive følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Det er data, vi skal bruge for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Symaskiner.dk og opbevares på ubestemt tid. De oplysninger, vi gemmer, er: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, hvilke varer du har købt, og hvornår du har købt dem. Oplysninger afgivet til Symaskiner.dk videregives ikke uden dit samtykke, og sælges ikke til tredjemand.

Når der indsamles personoplysninger via vores netbutik, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk er Symaskiner.dk.

Vi transmitterer og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Symaskiner.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Symaskiner.dk via e-mail info@symaskiner.dk.

På Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

På Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Symaskiner.dk har ikke adgang til det kortnummer, du oplyser ved betaling, og vi har udelukkende mulighed for at hæve det beløb, ordren lyder på, eller mindre.

Bestilling

På Symaskiner.dk kan du kun bestille varer, der er tilgængelige på vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 92 19 53.

Når du handler hos Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en mail til info@symaskiner.dk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling

I vores webshop kan du betale med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard, Diners Club, Maestro, JCB.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Symaskiner.dk og StrygOgPres.dk.

Kortbetalinger på hjemmesiden håndteres af QuickPay.

Alle priser er inklusive dansk moms. Priserne er dagspriser.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Forbehold, ansvar og klager

Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl på websitet, lagerfejl, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af hjemmesiden, ligesom der tages forbehold for prisændringer, kursændringer eller udsolgte varer.

Symaskiner.dk er i alle tilfælde uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende eller forsinket levering.

Symaskiner.dk påtager sig ansvar i henhold til gældende dansk ret.

Eventuelle klager over Symaskiner.dk kan rettes til:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf 41715000
www.forbrug.dk

Din indkøbskurv

Dine produkter:
0,00 DKK
Fragt:
0,00 DKK
Total inkl. moms:
0,00 DKK

Symaskiner.dk| Support tel. +45 60 54 58 90 | E-mail: info@symaskiner.dk | Trivsel I Fokus